Bokkenjacht 2021 - UITVERKOCHT

Sinds de eerste editie in 2012 uitgegroeid tot ons meest aansprekende en leukste evenement. Hoe mooi is het dan ook dat we, na een lange periode van beperkingen, hiermee een nieuwe periode af mogen trappen.

Begin oktober is traditioneel de lancering van het bokbier, een bier van lage gisting van rond de 6,5% alcohol, robijnrood van kleur en met een mout- en wat karamelachtige smaak. Hier moet op geproost worden.

Op zaterdag 9 en zondag 10 oktober a.s. organiseren wij weer de jaarlijkse Bokkenjacht. Het beloofd weer een gezellige middag te worden met akoestische live muziek, verschillende hapjes en natuurlijk diverse bokbieren. Dit alles in op en top herfstsferen, niet alleen bedoeld voor de liefhebbers van bokbieren, maar voor iedereen die van een gezellige middag houdt.

Ondanks alle beperkingen heeft de Bokkenjacht vorig jaar ook plaats gevonden. Enige aanpassing is geweest dat we meer ruimte nodig hadden en dit over 2 dagen gesmeerd hebben. Die spreiding over 2 dagen is goed bevallen. We kiezen er ook dit jaar voor om de zaterdag ervoor een Bokkennacht te houden, zeker ook gezien de verwachte animo.

De entree bedraagt € 7,50 per persoon en voor de echte proevers is er een selectie gemaakt van de 7 betere bokbieren die voor € 27,50 allemaal geproefd kunnen worden.

Kortom een middag / avond om de naderende herfst gezellig met vrienden in te luiden.

Aangezien gemoedelijkheid en gezelligheid hoog in het vaandel staan, is er een maximum gesteld aan het aantal bezoekers. Dus vol = vol.

Kaarten zijn helaas niet meer te koop.

Naar het overzicht