Recencies

Wij horen graag hoe u uw bezoek aan ons heeft ervaren.

Schrijf een bericht

Heerlijk gegeten van de afhaal maaltijden.
Alles prima verzorgd.
Ga zo door.
Dit gaan we zeker vaker doen.
Geweldig hoe er is nagedacht over het verzorgen van een lunch na de herdenkingsdienst van onze moeder.In de Klok zelf kon niet met de nieuwe Coronamaatregelen.Maar na de dienst werden buiten bij de kerk tasjes met een heerlijke lunch verstrekt en was er koffie en thee.Alles vlgs. de coronaregels.Zo konden wij toch nog even napraten met de genodigden.Alle lof hiervoor ????
Met H200 'Bij Cas' gegeten tijdens coronatijd. Het was TOP. Iedereen was zeer tevreden. Alles netjes afgestemd van tevoren en alsnog iets wijzigen ook geen probleem. Prachtig opgemaakte borden en zeer smaakvol. Een aanrader voor iedereen.
Bedank team De Klok
Alles netjes geregeld en het eten en bediening zeer correct. Zeer nette rekening en niet duur . Ga zo door .
Prima catering, afspraak is afspraak!
Meedenken; altijd.
Wat extra's nodig; even bellen en 't komt!!
Klasse!!
Ik heb zondagsmiddags mijn 65ste verjaardag gevierd met familie en vrienden. Het was goed verzorgd, niemand kwam wat te kort. Bedankt.
Wij hadden 10 juli voor onze vrijwilligers een uitje bij de klok .
Het was echt goed verzorgd en niemand kwam wat te kort.
Zeker de moeite waard !
Juni 2020 heb ik mijn 50e verjaardag thuis gevierd met vrienden en familie. De klok heeft voor een uitstekende catering gezorgd gedurende deze speciale dag. Wij hebben er enorm van genoten en onze gasten ook!
Wij hebben met de oude Glorie van de Bataven een perfecte avond gehad met gezellig darten en billarten met een drankje en een hapje!
26 januari mijn 70 ste verjaardag gevierd,was een gezellig feestje mede door de uitstekende verzorging.Een uitstekend verzorgend buffet alles ruim voldoende.Vriendelijke bediening en er was ook aan de kleintjes gedacht.Hartelijk bedankt.