Recencies

Wij horen graag hoe u uw bezoek aan ons heeft ervaren.

Schrijf een bericht

11 januari ons “samen 100” feest gevierd, was een top feestje, alles goed verzorgd en niemand kwam iets te kort. Leuke avond om op terug te kijken. Nogmaals bedankt!
Op 21 december hebben wij ons 40 jarig huwelijk bij jullie mogen vieren.
Mede namens de geweldige bediening en gastvrijheid van jullie kant, werd het een feest om nooit meer te vergeten.
Nogmaals hartelijk dank!
Op 21 december hebben wij ons 40 jarig huwelijk bij jullie mogen vieren.
Mede namens de geweldige bediening en gastvrijheid van jullie kant, werd het een feest om nooit meer te vergeten.
Nogmaals hartelijk dank!
Op zondag 22 december mijn vijf en zeventigste verjaardag mogen vieren met familie,vrienden en bekenden. Het is een geweldig feest geworden dank zij de service , de bediening en de gehele verzorging, alles was tot in de puntjes verzorgd. Een dag waar ik met heel veel plezier op terug kijk.
Op zondag 22 december mijn vijf en zeventigste verjaardag gevierd met vrienden en bekenden, het is een geweldig feest geworden dank zij de service en de bediening van De Klok maar ook de hapjes en de volledige bediening in een woord fantastisch. was een dag waar ik met heel veel plezier naar terug kijk. Dank jullie wel.
In oktober 2019 een fantastisch 5 gangen diner aan huis gehad verzorgt door De Klok. Met een wijn arrangement van Wijnzinnig uit Gendt met onder andere heerlijke wijnen van Ri-Ba. Een aanrader als u wat speciaals wilt !
4 november jl. hebben we onze jaarlijkse regiomeeting gehouden op locatie bij de Klok.
We waren hier met een groep van 30 personen.

we zijn heel gastvrij ontvangen, niets was teveel. eten service snelheid was heel goed.

een echte aanrader
Top verzorgd feest t.g.v. mijn 50e verjaardag in het café afgelopen zaterdag, ik heb enorm genoten en alle gasten ook.
De 27ste oktober een super gezellig feestje gevierd bij de Klok omdat we samen 100 werden en 20 jaar getrouwd waren. De bediening was vriendelijk. De hapjes waren goed verzorgd en de drank vloeide rijkelijk. We hebben een mooie herinnering gemaakt. Bedankt!
13 oktober 60 jarig feestje gehouden bij de Klok was zeer goed verzorgd,ja tot in de puntjes! Dank daarvoor,zeer aan te bevelen voor mensen die grote plannen hebben! Nogmaals dank