Recencies

Wij horen graag hoe u uw bezoek aan ons heeft ervaren.

Schrijf een bericht

Bedank team De Klok
Alles netjes geregeld en het eten en bediening zeer correct. Zeer nette rekening en niet duur . Ga zo door .
Prima catering, afspraak is afspraak!
Meedenken; altijd.
Wat extra's nodig; even bellen en 't komt!!
Klasse!!
Ik heb zondagsmiddags mijn 65ste verjaardag gevierd met familie en vrienden. Het was goed verzorgd, niemand kwam wat te kort. Bedankt.
Wij hadden 10 juli voor onze vrijwilligers een uitje bij de klok .
Het was echt goed verzorgd en niemand kwam wat te kort.
Zeker de moeite waard !
Juni 2020 heb ik mijn 50e verjaardag thuis gevierd met vrienden en familie. De klok heeft voor een uitstekende catering gezorgd gedurende deze speciale dag. Wij hebben er enorm van genoten en onze gasten ook!
Wij hebben met de oude Glorie van de Bataven een perfecte avond gehad met gezellig darten en billarten met een drankje en een hapje!
26 januari mijn 70 ste verjaardag gevierd,was een gezellig feestje mede door de uitstekende verzorging.Een uitstekend verzorgend buffet alles ruim voldoende.Vriendelijke bediening en er was ook aan de kleintjes gedacht.Hartelijk bedankt.
Op 2 februari heb ik bij jullie mijn 50e verjaardag gevierd. Het was een geweldig feest! Jullie goede zorgen voor, tijdens en na het feest waren super! Alles met veel liefde uitgevoerd en dat is ontvangen! Ik zal jullie zeker aanbevelen. Hartelijk dank !
Op 02-02-2020 mijn 50e verjaardag bij De Klok gevierd. Gezellig in het café met mijn vrienden, familie en kennissen. Een super geslaagd feestje door de geweldige bediening en service. Heel relaxed om zo je verjaardag te kunnen vieren.
Bij De Klok denk je al snel aan een gezellig feest, maar ook op een droevig moment staan de mannen van De Klok tot je dienst.
Ze hebben onlangs bij een afscheidsviering bij ons thuis de koffie, broodjes en soep verzorgd. Fijn om op zo’n moment alles vol vertrouwen uit handen te kunnen geven.