Recencies

Wij horen graag hoe u uw bezoek aan ons heeft ervaren.

Schrijf een bericht

Op 2 februari heb ik bij jullie mijn 50e verjaardag gevierd. Het was een geweldig feest! Jullie goede zorgen voor, tijdens en na het feest waren super! Alles met veel liefde uitgevoerd en dat is ontvangen! Ik zal jullie zeker aanbevelen. Hartelijk dank !
Op 02-02-2020 mijn 50e verjaardag bij De Klok gevierd. Gezellig in het café met mijn vrienden, familie en kennissen. Een super geslaagd feestje door de geweldige bediening en service. Heel relaxed om zo je verjaardag te kunnen vieren.
Bij De Klok denk je al snel aan een gezellig feest, maar ook op een droevig moment staan de mannen van De Klok tot je dienst.
Ze hebben onlangs bij een afscheidsviering bij ons thuis de koffie, broodjes en soep verzorgd. Fijn om op zo’n moment alles vol vertrouwen uit handen te kunnen geven.
Mijn 50ste verjaardag thuis gevierd en alles wat nodig was voor een geslaagd feestje via de Klok geregeld. O.a. opbouw van de tent, aansluiting tap, hapjes rondbrengen. Zij ontzorgen zodat jezelf kunt genieten. Uitmuntende service!
11 januari ons “samen 100” feest gevierd, was een top feestje, alles goed verzorgd en niemand kwam iets te kort. Leuke avond om op terug te kijken. Nogmaals bedankt!
Op 21 december hebben wij ons 40 jarig huwelijk bij jullie mogen vieren.
Mede namens de geweldige bediening en gastvrijheid van jullie kant, werd het een feest om nooit meer te vergeten.
Nogmaals hartelijk dank!
Op 21 december hebben wij ons 40 jarig huwelijk bij jullie mogen vieren.
Mede namens de geweldige bediening en gastvrijheid van jullie kant, werd het een feest om nooit meer te vergeten.
Nogmaals hartelijk dank!
Op zondag 22 december mijn vijf en zeventigste verjaardag mogen vieren met familie,vrienden en bekenden. Het is een geweldig feest geworden dank zij de service , de bediening en de gehele verzorging, alles was tot in de puntjes verzorgd. Een dag waar ik met heel veel plezier op terug kijk.
Op zondag 22 december mijn vijf en zeventigste verjaardag gevierd met vrienden en bekenden, het is een geweldig feest geworden dank zij de service en de bediening van De Klok maar ook de hapjes en de volledige bediening in een woord fantastisch. was een dag waar ik met heel veel plezier naar terug kijk. Dank jullie wel.
In oktober 2019 een fantastisch 5 gangen diner aan huis gehad verzorgt door De Klok. Met een wijn arrangement van Wijnzinnig uit Gendt met onder andere heerlijke wijnen van Ri-Ba. Een aanrader als u wat speciaals wilt !