Nieuw in Lingewaard - Bij Cas

Begin jaren '60 kwamen Cas en Joke vanuit Lichtenvoorde naar Gendt om een restaurant te beginnen. Op dat moment waren ze beide werkzaam in een restaurant in Zwitserland en moesten hals over kop terug komen naar Nederland, want binnen de Lichtenvoordense horeca familie Kruip was het oog gevallen op een pand aan de Markt in Gendt.

Het toenmalige café Schaars werd het nieuwe thuis voor de Achterhoekers. In bijna 50 jaar tijd werd het sociale middelpunt van Gendt opgebouwd. Een café met zalen en zelfs hotel werden succesvol gerund.

Na 50 jaar is het tijd voor een nieuwe stap in deze bijzondere tijd, sinds 1 juni openen wij de deuren van ons restaurant Bij Cas.

Maiskip Carpaccio Hoender Gelderse abdijham Kanelly

 

Kom genieten van een gezellige en culinaire avond Bij Cas!

 

Ben jij nieuwsgierig geworden? Kom dan gezellig eten Bij Cas, zie rechtsonder de mogelijkheid om te reserveren.

Bij Cas is volledig ingericht volgens het protocol van Koninklijke Horeca Nederland en voldoet aan alle richtlijnen gesteld door het RIVM. Bij Cas kunt u in een gezellige setting voor 2 of 4 personen dineren. Wilt u voor een ander gezelschap reserveren neem dan contact met ons op (zie contactgegevens hieronder) zodat we in overleg met u kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Kasten Tafel Bar

Onze kaart

Bij Cas staat voor haar product, kwaliteit staat hoog in het vaandel. Deze nieuwe uitdaging en huidige periode vraagt om aanpassingen, hierdoor starten we met een beperkte kaart (klik hier voor onze kaart) en gaan deze gaandeweg uitbreiden.

Uiteraard houden wij rekening met dieetwensen en passen onze gerechten naar wens aan. Indien mogelijk vragen we u dit bij de reservering al aan te geven of anders ter plaatse bij de bediening.

Hopelijk tot snel Bij Cas!