De digitale Klok

In deze situatie waarin we met zijn allen moeten roeien met de riemen die we hebben, openen we ons digitale café.

 

HAAL DE KLOK IN HUIS

Het is hoog tijd voor een gezellig avondje thuis! Vanaf donderdag 2 april kunt u bij ons heerlijke borrelplanken, gekoelde speciaalbieren en wijnen voor thuis afhalen.

Klik hier voor meer info en hier om te bestellen!

 

EVENTS

Vrijdag 3 april Live stream Instagram quiz

   Op vrijdag 3 april vanaf 22u een live stream quiz met Jordi Rutten & Bart Kregting en een special guest. Let op, deelname is enkel via een Instagram account. De gehele quiz wordt op een later tijdstip integraal op Facebook geplaatst.

Zondag 5 april Texels proeverij

   Online speciaalbierproeverij Texels. Let op! voor een tijdige levering inschrijven voor 31 maart en vol = vol!

   Klik hier om je in te schrijven! (inschrijven is niet meer mogelijk)

   (ps: proeverij loopt volledig via Texels Brouwerij, wij verzorgen enkel de link)

Zaterdag 18 april Pubquiz @home edition

   Iedereen kent hem wel, onze retepopulaire en drukbezochte jaarlijkse pubquiz aan het einde van het jaar. De wijze heren zijn in quarantaine volop bezig geweest en hebben weer een mooie quiz in elkaar gesleuteld.

Save the date! Meer info volgt binnenkort!

 

CAFÉ SPELLEN

Of kom gezellig bij ons 'binnen' en speel:

Biljart | Darts

Kaarten;

eenendertigen | klaverjassen | bridge | uno

Op voorhand excuses voor alle reclame-uitingen die voorbij komen, maar als dat op dit moment je grootste ergenis is dan ruilen we graag met je...

 

 

Houd deze pagina in de gaten, we zijn met allerlei andere dingen bezig om ons digitale café te vullen. Wellicht lukt het ons binnenkort om een digitaal biertje met elkaar te drinken ;-) 

 

HELP ONS!

Er zijn verschillende initiatieven waarmee wij nu toch wat omzet kunnen genereren, die jij straks (wanneer de deuren weer open gaan) bij ons kunt verzilveren.

#helpdehoreca

Wil je ons steunen? Bestel dan een waardebon (zie icoontje rechtsboven). Deze bon kun je straks inwisselen wanneer we weer de deuren mogen openen. In principe koop je hiermee alvast een wijntje of biertje in het voren ;-). Dit initiatief wordt ondersteund en gedekt door diverse grote partijen in de horecabranche. Voor meer info: www.helpdehoreca.nl

Rondje Schrobbeler

Steunjestamkroeg

Afgelopen Carnaval zijn we gestart met shotjes Schrobbelèr, deze zoete kruidenbitter vond gretig aftrek die dagen.

Mocht je nog even terug willen naar die tijd, bestel dan nu alvast een rondje Schrobbelèr bij ons! 8 borrels voor €15,-. Zodra wij weer open gaan, staat het rondje voor jullie klaar en proosten we samen!

https://steunjestamkroeg.nl/product/waardebon-de-klok-horeca-gendt-bv-gendt/