Evenementen

Gendtse kermis 2019

Hét 4-daagse evenement van Lingewaard en omstreken voor jong en oud. Met een gezellige braderie, lunapark, sfeervolle terrassen met live muziek, een feesttent en de schuttersfeesten met bijbehorende tradities is de Gendtse Kermis inmiddels een begrip, een happening voor j... Lees meer »

Bokkenjacht (bierproeverij)

De jaarlijkse aftrap van het bokbierseizoen. Buiten staat de houtkachel volop te branden en worden lekkere gerechten bereid, passend bij de herfst en natuurlijk het bokbier. Binnen is het gezellig, tussen de herfstbladeren nipt men als een ware kenner aan een glas bokbier... Lees meer »

After Kermis Party

Ruim een maand na afloop van een gezellige kermisweekend, waar ons mooie dorp om bekend staat, gaan we nog even lekker naborrelen. Lees meer »

Popquiz

Weet jij alles van muziek of ben je wel te porren voor een gezellige café avond? Schrijf je dan nu in met 5 vrienden voor onze jaarlijkse Popquiz. Lees meer »

Vrienden van De Klok - LIVE

Wat krijg je als je muzikanten bij elkaar gaat zetten en ze carte blanche geeft? Een gegarandeerd gezellige en muzikale top avond! Loop ook gezellig even binnen en mis 2e jaargang van Vrienden van De Klok live niet. Deze avond komt tot stand dankzij: Lees meer »

Kerstborrel

Lees meer »

Kerst met Blind Date Band in het café

De Kerstdagen afsluiten met een gezellige borrel en een lekker stukje muziek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres op 2e Kerstdag! Lees meer »

De Gendtse Top 200

We sluiten het jaar weer af met de allermooiste nummers gekozen door jou en je dorpsgenoten. Vanaf 15.00u zal The Wave de aftrap voor hun rekening nemen. Zou 'Black' van Pearl Jam ook dit jaar weer boven aan de Gendtse lijst staan? Lees meer »

Oudejaarsborrel

Gezellig op oudjaarsdag nog even aan de borrel om het jaar door te nemen en toe te leven naar een gezellige avond! Lees meer »

Bubbels en bollen

We trappen het nieuwe jaar af met een gezellige avond met champagne bij binnenkomst en een oliebollenproeverij. Lees meer »