Evenementen

Popquiz

Weet jij alles van muziek of ben je wel te porren voor een gezellige café avond? Schrijf je dan nu in met 5 vrienden voor onze jaarlijkse Popquiz. Lees meer »

Kerst met Blind Date Band in het café

De Kerstdagen afsluiten met een gezellige borrel en een lekker stukje muziek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres op 2e Kerstdag! Wij hebben namelijk Blind Date weten te strikken voor een gezellige feestavond in ons café. Lees meer »

De Gendtse Top 200

Nieuw bij De Klok! We sluiten het jaar af met de allermooiste nummers gekozen door jou en je dorpsgenoten. Vanaf 15.00u zal The Wave de aftrap voor hun rekening nemen, 's Avonds komt daar de huisband van café Dollars SHER bij om live naar de ontknoping toe te werken. Lees meer »

Oudejaarsborrel

Gezellig op oudjaarsdag nog even aan de borrel om het jaar door te nemen en toe te leven naar een gezellige avond! Lees meer »

Nieuwjaarsborrel

Invulling volgt Lees meer »

Schlager Party

Auf zur großen Schlagerparty in Gendt! DAS ORGINAL !!! Die grosse Schlagerparty am Samstag 26.01.2019 in Kneipe Der Glocke. Das Motto heisst: Feiern - Tanzen - Mitsingen auf die besten Schlagerhits aller Zeiten für alle Junge und Junggebliebenen. Um 20:30 Lees meer »