Evenementen

Gendtse kermis

Hét 4-daagse evenement van Lingewaard en omstreken voor jong en oud. Met een gezellige braderie, lunapark, sfeervolle terrassen met live muziek, een feesttent en de schuttersfeesten met bijbehorende tradities is de Gendtse Kermis inmiddels een begrip, een happening voor j... Lees meer »

Zwarte Cross team challenge

Zwarte cross 6-kamp met o.a. wrak duwen, trekker trekken en spijkerbroek hangen. Lees meer »

Bokkenjacht (bierproeverij)

De jaarlijkse aftrap van het bokbierseizoen. Buiten staat de houtkachel volop te branden en worden lekkere gerechten bereid, passend bij de herfst en natuurlijk het bokbier. Binnen is het gezellig, tussen de herfstbladeren nipt men als een ware kenner aan een glas bokbier... Lees meer »

Vrienden van De Klok - LIVE

Wat krijg je als je muzikanten bij elkaar gaat zetten en ze carte blanche geeft? Een gegarandeerd gezellige en muzikale top avond! Loop ook gezellig even binnen en mis deze 1e versie van Vrienden van De Klok live niet. Deze avond komt tot stand dankzij: Lees meer »

Mooi Wark - Roeg in de kroeg

Lekker Roeg in de kroeg met Mooi Wark! Na het geweldige optreden in de feesttent tijdens het Kersenfeest 2017 gaan we Mooi Wark nu in een intiemere setting meemaken. Lees meer »

Pop quiz

Onze jaarlijkse en drukbezochte pub quiz Lees meer »