Evenementen

Back to the 60's & 70's m.m.v. The Wave & Teachers on Tour

Met The Wave en Live "Teachers on Tour" gaan we "Back To The 60's & 70's"!!!!! Uiteraard niet alleen de muziek maar komen ook weer videoclips uit de jaren 60 en 70 voorbij. Gratis entree!!!!!! Muziek van o.a. Lees meer »

Pinksterfeest 2019

Het duurt nog eventjes maar in 2019 komt het Pinksterfeest in Gendt terug! Dit jaar gaan we wederom groot uitpakken, meer info volgt zo snel mogelijk. Lees meer »

Kersenfeest 2019

Meer info volgt! Lees meer »

Gendtse kermis 2019

Hét 4-daagse evenement van Lingewaard en omstreken voor jong en oud. Met een gezellige braderie, lunapark, sfeervolle terrassen met live muziek, een feesttent en de schuttersfeesten met bijbehorende tradities is de Gendtse Kermis inmiddels een begrip, een happening voor j... Lees meer »

Bokkenjacht (bierproeverij)

De jaarlijkse aftrap van het bokbierseizoen. Buiten staat de houtkachel volop te branden en worden lekkere gerechten bereid, passend bij de herfst en natuurlijk het bokbier. Binnen is het gezellig, tussen de herfstbladeren nipt men als een ware kenner aan een glas bokbier... Lees meer »

After Kermis Party

Ruim een maand na afloop van een gezellige kermisweekend, waar ons mooie dorp om bekend staat, gaan we nog even lekker naborrelen. Lees meer »

Popquiz

Weet jij alles van muziek of ben je wel te porren voor een gezellige café avond? Schrijf je dan nu in met 5 vrienden voor onze jaarlijkse Popquiz. Lees meer »

Vrienden van De Klok - LIVE

Wat krijg je als je muzikanten bij elkaar gaat zetten en ze carte blanche geeft? Een gegarandeerd gezellige en muzikale top avond! Loop ook gezellig even binnen en mis 2e jaargang van Vrienden van De Klok live niet. Deze avond komt tot stand dankzij: Lees meer »

Kerstborrel

Lees meer »

Kerst met Blind Date Band in het café

De Kerstdagen afsluiten met een gezellige borrel en een lekker stukje muziek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres op 2e Kerstdag! Lees meer »