Evenementen

Popquiz

Weet jij alles van muziek of ben je wel te porren voor een gezellige café avond? Schrijf je dan nu in met 5 vrienden voor onze jaarlijkse Popquiz. Lees meer »

Kerstborrel

Voordat we gezellig onder de kerstboom duiken en ons opmaken voor de gezelligste dagen van het jaar, nemen we eerst nog even een kerstborrel om deze mooie dagen met veel lekker eten en drinken in te luiden. Lees meer »

Kerst met the Sherry's in het café

De Kerstdagen afsluiten met een gezellige borrel en een lekker stukje muziek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres op 2e Kerstdag! Dit jaar de band die de geweldige muzikale omlijsting verzorgde tijdens de Gendtse Top 200: the Sherry's! Lees meer »

De Gendtse Top 200

Na het overdonderende succes van vorig jaar zal ook dit jaar weer het Gendtse Top 200 café zijn deuren openen. We sluiten het jaar weer af met de allermooiste nummers gekozen door jou en je dorpsgenoten. Vanaf 15.00u openen de deuren. Lees meer »

Oudejaarsborrel

Gezellig op oudjaarsdag nog even aan de borrel om het jaar door te nemen en toe te leven naar een gezellige avond! Lees meer »

Bubbels en bollen

We trappen het nieuwe jaar af met een gezellige avond met de populaire coverband HIKE, natuurlijk champagne bij binnenkomst en een oliebollenproeverij. Lees meer »

Q-music "De Foute Party"

Dit feest is precies wat de titel al zegt, 4 uur lang hits uit het Foute Uur van Qmusic die er voor zorgen dat het één grote “OJAAAAAA” avond wordt! Feesten, dansen en zingen op de muziek die zo fout is dat het weer goed is en daarnaast weten de DJ’s van Qmusic vaak net d... Lees meer »

Flashback Friday Nieuwjaars Special

We gaan nog een keer terug, terug naar de tijd waarin alles beter was. MSN, Habbo, Hyves en Hazes, al jouw favoriete jeugd herrineringen komen samen. Lees meer »

Schlager Party

Auf zur großen Schlagerparty in Gendt! DAS ORGINAL !!! Die grosse Schlagerparty am Samstag 25.01.2020 in Kneipe Der Glocke. Das Motto heisst: Feiern - Tanzen - Mitsingen auf die besten Schlagerhits aller Zeiten für alle Junge und Junggebliebenen. Um 20:30 Lees meer »

After Optocht Party

Na de verlichte optocht gezellig aan de borrel en een dansje wagen met Deprado. Lees meer »