Evenementen

De Klok Live

De Klok Live 2020 Op het jaarlijks terugkerende Paas evenement in Gendt staat ook dit jaar weer een programma voor jong en oud. Vrijdagavond is de aftrap in het café met de Flashback Friday. Op zaterdagavond hebben we in het café the Sherries, deze band was tijdens de mem... Lees meer »

Koningsnacht 2020

Een gezellige avond voorafgaande aan de Koningsdagfestiviteiten met Lara Leaves op het biljart. Entree is gratis. Lees meer »

Pinksterfeest 2020

Het duurt nog eventjes maar in 2020 zal het Pinksterfeest weer plaats vinden! We gaan wederom groots uitpakken, meer info volgt zo snel mogelijk. Lees meer »

Kersenfeest 2020

Lees meer »

Gendtse kermis 2020

Hét 4-daagse evenement van Lingewaard en omstreken voor jong en oud. Met een gezellige braderie, lunapark, sfeervolle terrassen met live muziek, een feesttent en de schuttersfeesten met bijbehorende tradities is de Gendtse Kermis inmiddels een begrip, een happening voor j... Lees meer »

Bokkenjacht (bierproeverij)

De jaarlijkse aftrap van het bokbierseizoen. Buiten staat de houtkachel volop te branden en worden lekkere gerechten bereid, passend bij de herfst en natuurlijk het bokbier. Binnen is het gezellig, tussen de herfstbladeren nipt men als een ware kenner aan een glas bokbier... Lees meer »